Ingredients:
- 300grs. De carabassa torrà.
- 300grs. De sucre.
- 250grs. De farina.
- 3 ous.
- 200grs. D’oli de llavors.
- 2 sobres de gasificants.
Elaboració:
Mesclem, la carabassa torra, l’oli, el sucre y
els ous. Quan ja ho tenim tot ben mesclat, aleshores li agreguem la farina tamisà
i els sobres de gasificants, i ho tornem a mesclar tot be.
Desprès calfem el forn a 180ºC, i preparen un motlle
d’uns 25cm. de diàmetre engrassant-lo i enfarinant-lo,
una vegada preparat el motlle, podem abocar la preparació i seguidament
introduir-lo al forn.
Quan la superfície del bescuit estiga prou
dorà, pensem que es de carabassa, i això farà que es toste un poc mes de
l`habitual, aleshores poden comprovar amb un furgadents de fusta si està prou
cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada