El dia 19 de Abril es va celebrar a El Corte Inglés de Nuevo Centro a la ciutat de Valéncia, en l'espai de Club Cocina, un taller de tartes fondant impartit per Chic-Cookies.
A continuació anem a descriure els pasos que es varen seguir al taller, per tal de confeccionar una sencilla tarta de fondant:
En primer lloc es va farçir el bescuit, ja elaborat, amb crema de cacao, per ejemple, Nocilla o Nutella, o consevol crema similar.
Després varen agafar la masa de fondant i la varen estirar fins tindre una grossor aproximada de mig centimetre, medida recomanable.
Seguidament, per a donar·li un millor acabat, es va fer servir una lamina texturitzadora, la cual aplicada sobre el fondant i despres passant·li per damunt el rodillo, farem que el dibuix de la plantilla es quede al fondant marcat.
Despres, enrollarem la lamina de fondant estirada i texturitzada amb el rodillo, per a poder transportarlo mes facilment fins la tarta. Una vegada prop de la tarta, aquest "rollo" de fondant el desenrotllarem, començant per la part mes propera de la tarta a nosaltres i desenrollantlo cap avant.
Despres, ajudant-se amb les mans i amb molt de compte, anirem poc a poc cubrint la tarta.
A continuació, ens varen mostrar que devegades es poden utilitzar pisos de tarta falsos, per a donarli mes espectacularitat a la tarta, si es que les racions de la tarta no ens permeten fer-la tan gran com voldriem.
Per a montar pisos uns damunt de altres, es coloquen uns palets, fabricats per a aquest destí, dins de la tarta que te que soportar el pes.
Aquesta tarta "falsa" la varen cobrir de fondant previament tenyit de verd.
Despres de haver montat les dos tartes una damunt de l'altra, a la inferior la varen adornar amb una cinta, feta de fondant, a la que seguidament varen rematar amb un pompós llaç.
Per a acabar, varen adornar amb flors i fulles damunt del pis superior de la tarta, un detall sencill en la seua el·laboració pero important per a rematar la tarta.
El resultat final va ser aquest:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada